Klantvoordeelacties

Klantloyaliteit is goud waard. Loyale klanten genereren steeds meer omzet en zorgen voor goede referenties. Verder zorgt klantloyaliteit voor kostenreductie, een grotere prijsonverschilligheid en dus meer weerstand tegen de concurrentie. Uw investering in klantloyaliteit wordt dus zeker terugverdiend. Klantloyaliteit heeft te maken met de mate van emotionele binding. Met een ‘druk op de knop’ hebt u zeker geen loyale klant. Wat kan helpen is een loyaliteitsprogramma op maat. Beloon uw klanten en blijf ze verrassen door exclusieve voordeelacties. klanten voelen zich hierdoor gewaardeerd en dit heeft een positief effect op de klantloyaliteit. Voor het opzetten van eenmalige acties kunnen wij partijen voor u selecteren of we kunnen een samenwerking aangaan voor een langere termijn. Alles is mogelijk!

Wij slaan graag een brug tussen diverse partijen met als doel het creëren van een win-win situatie. Uniek is dat wij vanuit beide kanten van de markt ingeschakeld worden; zowel door afnemers als toeleveranciers.

Opzetten klantvoordeelacties

Wij zijn specialist op het gebied van klantloyaliteit. doel: klanten binden, contactmomenten creëren, wensen en behoeften in kaart brengen en hierop inspelen om zo de omzet per klant te verhogen. klantvoordeelacties spelen een grote rol. Wij organiseren deze klantvoordeelacties van a tot Z voor veel organisaties al dan niet als onderdeel van een loyaliteitsprogramma.

Promotie producten

Daarnaast worden wij door partijen benaderd om producten in de markt te zetten. Wij zijn altijd op zoek naar unieke en innovatieve producten. Het promoten en verkopen van deze producten doen wij niet door het plaatsen van advertenties, maar door het opzetten van klantvoordeelacties met derde partijen. Dit werkt.

Scoren met klantvoordeel

Belangrijk is dat de klantvoordeelacties passen bij de identiteit van uw organisatie en inspelen op de behoeften van uw doelgroep. Daarbij is een goede mix van hard- en soft benefits belangrijk. Onder hard benefits verstaan we financieel voordeel. Soft benefits zijn voordelen in de behandeling, zoals een speciale koopavond.

Maak gebruik van onze expertise. Wij regelen klantvoordeelacties van a tot Z en nemen u al het werk uit handen. En dat is uniek!

Meer weten?

Vul hieronder uw gegevens in.  • Rain Concepts heeft een groot netwerk en kan snel schakelen! Ze verzorgen de invulling van diverse voordeelacties voor ons. Ze zijn creatief en denken mee!

    Marjolein Verhoef - AKN Programmabladen
  • Wij zijn zeer tevreden over alle acties die zij onze klanten bieden

    Ivo Hulsebos, Marketing Manager Homesafety
  • Rain Concepts bedenkt zowel kortlopende als permanente acties die passen bij de identiteit van Vereniging Eigen Huis.

    Ans Snijder – Alliantiemanager - Vereniging Eigen Huis

ONZE KLANTEN